Ingrediente
- Ingrediente Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă
- 250 gr paste
- vânată
- dovlecel
- ardei gras roșu
- roșii cherry
- broccoli
- usturoi
- parmezan
- ulei de măsline
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepară Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fierbere, scurge pastele.
Toacă mărunt usturoiul. Feliază subțire jumătate de ardei gras, jumătate de dovlecel. Taie jumătate de vânătă în cubulețe potrivite. Taie în jumătăți roșiile cherry.
Pune la încins o tigaie cu ulei de măsline. Adaugă usturoiul și ardeiul gras. Lasă puțin să se rumeneasca, apoi adaugă roșiile cherry, dovlecelul, vânăta și câteva buchețele de broccoli.
Condimentează totul cu sare și piper și lasă pe foc până se călesc al dente legumele.
Adaugă pastele fierte și scurse peste legume, în tigaie și amestecă pentru a putea pătrunde aromele în ele. Lasă pe foc încă 1-2 minute, apoi adaugă puțin ulei de măsline pentru un plus de gust.
Rade parmezan deasupra și servește pastele cu legume.
Încearcă și rețeta de Spaghete de legume sau varianta de Spaghetti cu sos și chifteluțe.
Îți recomandăm și rețeta de Paste cu porumb și smântână la cuptor.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|