Paste cu pesmet si magiun

Postat de Zamfira in Fusilli
14 Sep 2012 | 4671 vizualizari
Paste cu pesmet si magiun

Ingrediente

  • 500 g. paste
  • pesmet
  • zahar
  • magiun
  • ulei

Mod de preparare

Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet si magiun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fusilli Bolognese

Postat de panacris

Fusilli Bolognese

Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok. După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper...

Citeste continuarea

Fusilli cu piept de pui si smantana

Postat de mirela0911

Fusilli cu piept de pui si smantana

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se pune la calit in uleiul incins. Se amesteca pana se rumeneste bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2012, 19:56
la 14.09.2012, 19:57
super, chiar am sa incerc reteta ta!
la 14.09.2012, 19:57
si Motan a facut paste cu pesmet, doar ca el nu a adaugat si magiun, multe deserturi din copilaria mea contineau magiun P.S. gustul seamana perfect cu ,,galustele cu prune,,
la 14.09.2012, 19:58
Motan, merisor67
la 14.09.2012, 20:00
deci sa-mi fac paste cu pesmet, ca sa stiu si eu cum sunt galustile cu prune ( ca tot n-am mancat niciodata... )

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking