Ingrediente
- 250 g paste (pennette rigate)
- 1/2 piept de pui (170g)
- 250 g mascarpone
- 1 borcan mic de ciuperci champignon întregi
- 1 lingură condiment de pui
- 1/2 ardei capia
- 4 linguri ulei de măsline
- 4 căței de usturoi
- sare
- Pătrunjel verde
Mod de preparare
Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt mari), le adaugi peste pieptul de pui. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 10 minute, până când scade apa și carnea este fiartă.
Adaugi mascarpone și amesteci.
Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Decorezi cu pătrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|