Ingrediente
- 400 g paste fainoase fusilli
- jumate de piept de pui
- 125 g bacon taiat
- 1 ceapa alba
- 4 lg ulei de masline
- 130 g branza moale elvetiana
- 200 ml smantana pentru gatit
- sare, piper dupa gust
- parmezan pentru servit
Mod de preparare
Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe functia High pentru 2 ore. Se pune 2 lg de ulei in vasul aparatului. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune in vas peste ulei. Se asaza capacul.
Pieptul de pui se taie in fasiute si se caleste in 2 lg de ulei intr-o tigaie. Se scoate carnea pe o farfurie si se pune baconul taiat. Se caleste pana se rumeneste usor.
Se pune in vasul aparatului carnea apoi baconul. Se amesteca totul. Se toarna smantana pentru gatit apoi se pune bucata de branza elvetiana. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se asaza capacul si se lasa sa se gateasca incet.
Inttre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Inainte cu 15 minute de a se termina programul, se introduc paste scurse, se adauga si un polonic din apa in care au fiert pastele, se amesteca totul bine si se pune capacul pana la finalul programului.
Se servesc pastele presarate cu parmezan deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si bacon in sos, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|