Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot
Postat de oanapl
Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot . Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari...
Citeste continuareaPorc cu smantana si ciuperci la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L, o mancare ce imi aminteste de radacinile mele si pe care as gusta-o oricand cu mare drag. La noi s-au lins farfuriile, nu alta!
Ingrediente
Mod de preparareSe caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.
In vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.
Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne. Crock-Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore. Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock-Pot, sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Postat de oanapl
Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot . Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimenrele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente. Cartofii se curata, se spala si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|