Ingrediente
- 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
- 1 ceapa, taiata
- 1 lingura de ulei
- 350 g ciuperci, feliate
- 200 ml smantana
- 200 ml de supa sau apa
- sare, dupa gust
- usturoi cu piper Kotanyi
Mod de preparare
Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.
In vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.
Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.
Crock-Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.
Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock-Pot, sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|