Paste cu smantana

Postat de sufletista in Paste
30 Apr 2020 | 1674 vizualizari
Paste cu smantana

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g bacon
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • nucsoara macinata
  • ghimbir praf
  • 200 g mozzarella
  • 100 g cheddar

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele pe care le vom fierbe timpul scris instructiunilor de pe pachet.

Le strecuram de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intre timp pregatim sosul-in tigaie am adaugat baconul taiat felii, uleiul de masline si lasam pe foc sa se prajeasca putin,adaugam smantana,amestecam bine.

Adaugam condimente dupa gust si branza data prin razatoare lasam sa fiarba cca 3-4 min.

Adaugam sosul peste paste,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor

Postat de privatelaura

Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor: Intr-un vas termorezistent, se pun pastele. Se adauga porumbul scurs din conserva, legumele congelate, branza...

Citeste continuarea

Paste cu spanac si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Paste cu spanac si gorgonzola

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe foc, iar cand apa clooteste, dati drumul pastelor si le fierbeti, atat cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata, le scurgeti de apa, dar pastrati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2020, 19:03
la 30.04.2020, 19:13
Preferatele mele 😍🍽️
la 30.04.2020, 19:42
Imi plac!
la 30.04.2020, 20:21
la 30.04.2020, 20:42
Bune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking