Ingrediente
- 1 piept de pui
- 3 ouă
- 100 g măsline negre
- 150 g caşcaval
- 500 g paste
- 100 ml smântână
- 100 ml iaurt
- 2-3 crenguţe de mărar verde
- sare, piper după gust
Mod de preparare
Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari.
Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un jet de apă rece ca să nu se lipească.
Tăiem caşcavalul cubuleţe.
Când s-a răcit peptul de pui îl tăiem de asemenea cubuleţe.
Curăţăm ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.
Preparăm sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, potrivim după gust cu sare şi piper.
Într-un bol punem pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, amestecăm bine.
Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenţă.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|