Paste cu sos caju si broccoli
Postat de andaoana in Mancaruri de post 27 Noi 2018 | 5311 vizualizari
Pentru ca suntem in perioada postului va recomand o reteta foarte gustoasa, vegetariana. Sosul de caju este atat de fin si cu o aroma discreta incat ar fi bine sa-l folosim in loc de smantana. Eu m-am indragostit de el.
Alunele caju sunt foarte benefice organismului nostru, au un continut scazut de grasimi in comparatie cu alte alune, un continut mare de zinc, vitamina E si seleniu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 27.11.2018, 11:26
Ce interesant! Arata bine!
la 27.11.2018, 11:28
O rețetă specială...!
la 27.11.2018, 11:32
Hmm... interesant sosul!
la 27.11.2018, 11:32
N-am mâncat ink cu broccoli dar arata delicios 😍😍😍
la 27.11.2018, 11:36
la 27.11.2018, 11:36
Tare mult imi plac retetele tale! Tot am zis ca incerc si eu laptele de migdale, caju...aici merge si cu migdale, din cele crude cu coaja?
la 27.11.2018, 12:15
Io te iubesc pe tine Anca, dar nu sa-mi dai sa halesc, sigur mor de foame...sa ma chemi si pe mine cand faci o fasole.....
la 27.11.2018, 12:30
Multumesc Simona , nu merg migdalele pentru ca nu dau consistenta sosului.
la 27.11.2018, 12:31
Cleme drag , daca vii incoace fac fasole cu ciolan , coaste la cuptor si ce mai vrei tu
la 27.11.2018, 13:10
Stiam eu ca esti o fata buna, nu ma lasi de izbeliste....
la 27.11.2018, 13:48
la 27.11.2018, 14:52
la 28.11.2018, 19:13
la 02.12.2018, 09:10
COMENTEAZA