Ingrediente
- 1punga cu paste
- 500g rosii galbene
- 1dovlecel
- 1vanata potrivita
- 2catei de usturoi
- 3linguri ulei de masline
- 100ml vin alb
- busuioc
- cimbru
- sare
- piper
- migdale
Mod de preparare
In tigaia cu ulei se se calesc dovlecelul si vanata curatate de coaja,taiate cubulete mici,se adauga usturoiul zdrobit apoi vinul;se lasa putin pe foc sa se evapore alcoolul apoi se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa la foc mic sa se formeze sosul
Dupa ce a scazut,se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru si busuioc taiat marunt
Pastele puse la fiert in apa cu putina sare timp de 8,poate si 10min,se scurg bine apoi se servesc pe farfurie cu sosul de legume deasupra si fulgi de migdale presarate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|