Ingrediente
- 500 g paste
- 600 g ciuperci de padure
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 kg rosii
- 4 catei usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- masline cca 200-300 g
- sare
- piper
- chilli
- ierburi italiene de la delikat
- cimbrisor
- amestec ierburi si marar
- 1 lingura zahar
- cascaval
Mod de preparare
Intr-o tigaie calim ceapa in uleiul incins, adaugam ciupercile fierte si lasam sa se caleasca cca. 3 min.
Amestecam unsor cu paleta, adaugam usturoiul pisat, condimentele dupa gust, lasam cateva secunde, dupa care adaugam ardeii, lasam sa se prajeasca 3 min impreuna.
Rosiile decojite si tocate marunt le adaugam peste ciuperci, adaugam zaharul, maslinele, potrivim de sare daca este nevoie si lasam sa fiarba cca. 10 min, pana ce se ingroasa sosul.
Nu adaugam apa pentru ca vor lasa rosiile.
Adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe pachet, amestecam pana ce se omogenizeaza, mai lasam cateva secunde, dupa care le servim calde cu cascaval deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|