4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
De cate ori gasesc aceste paste : ,,Foglie d' ólivo ágli spinaci ''[ frunze de maslin cu spanac ] le achizitionez . Apar in oferta sezonier si sunt incredibil de gustoase . In cel mai urgent mod posibil se poate prepara acest fel gustos de paste .
Ingrediente
Mod de prepararePastele se fierb in apa clocotita si sarata respectand instructiunile de pe pachet . Intr-o tigaie mare incapatoare se pune untul si legumele congelate . Se respecta timpul de preparare indicat pe pachet . La sfarsit se amesteca pastele cu legumele si leurda tocata . Atat. Si pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac , legume si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Pungasa_Rogue
Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|