Paste cu spanac si sos de smantana si cascaval
Postat de RODIMUR in Paste 1 Oct 2020 | 11727 vizualizari
Îmi plac pastele și spanacul așa că am făcut destul de repede, în urmă cu câteva zile, acest preparat gustos și consistent, Paste cu spanac si sos de smantana si cascaval. Am folosit lazane ondulate, care mi s-au părut mai potrivite pentru acest preparat și pe care le-am mai ”scurtat”. Dacă în rețeta care m-a inspirat usturoiul era călit în uleiul de măsline, înainte de a adăuga spanacul, eu am preferat să-l adaug spre sfârșitul preparării, pentru a-și păstra gustul. Prin călire, usturoiul devine dulce și nu mai are gustul său specific, puternic aromatizant.
Am folosit acest sos alb, din smântână și cașcaval, chiar dacă este mai pretențios la preparare:
https://www.bucataras.ro/retete/sos-alb-din-smantana-si-cascaval-87887.html
Această mâncare a fost foarte apreciată, motiv suficient de a repeta experiența, mai ales că nu a fost necesară o cantitate mare de spanac, destul de scump, la vremea asta...
Inapoi la reteta
|