Paste cu sparanghel

Postat de caroline in Paste
7 Aug 2017 | 5274 vizualizari
Paste cu sparanghel

Ingrediente

  • 300 gr paste
  • 1 legatura sparanghel ( 8-10 fire)
  • 3 oua
  • 50 gr parmezan
  • 100 gr pancetta
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales).

Intre timp, pregatim sparanghelul. Il curatam usor, apoi il taiem rondele.

Punem o tigaie la foc potrivit. Punem putin ulei si calim sparanghelul ( fara varfuri) impreuna cu pancetta pentru circa 5 minute. 

Adaugam apoi si varfurile sparanghelului si lasam la foc potrivit 1-2 minute. 

Separat, batem spuma ouale. Adaugam parmezan si sare dupa gust.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaie. 

Amestecam usor si adaugam putin cate putin ouale, amestecand in continuu.

Lasam la foc potrivit pana ce oul este bine prajit. ( ca la o omleta) 

Servim pastele calde presarate ( dupa preferinta ) cu parmezan.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Somon cu sparanghel in crusta de aluat

Postat de oanapl

Somon cu sparanghel in crusta de aluat

Cerni faina intr-un vas, adaugi untul taiat cubulete, sarea si oul batut. Amesteci ingredientele pana obtii un aluat omogen pe care-l invelesti intr-o folie alimentara si il pui in frigider,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2017, 22:12
la 07.08.2017, 22:19
Trebuie sa incerc si eu sparanghelul sa ma pot pronunta
la 07.08.2017, 22:21
Motan
la 07.08.2017, 22:21
Mihaela...sa il incerci
la 07.08.2017, 22:24
Faină reţetă! E de încercat...!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking