Ingrediente
- 400 gr de paste
- 100 gr de sunca
- 200 gr de ciuperci
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ceapa porivita
- 100 gr de branza de vaca
- 100 gr de cascaval
- 150 gr de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare
Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.
Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca,legume si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|