Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
29 Mai 2018 | 1943 vizualizari
Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel

Ingrediente

  • 300 grame paste (eu am folosit sub forma de animalute)
  • 500 ml passata
  • 1/2 Chorizo
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri Parmezan ras
  • cateva frunze de busuioc
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Dovlecelul si Chorizo se taie cuburi. Usturoiul se piseaza, iar frunzele de busuioc se rup bucati. 

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga Chorizo si dovlecelul. Se soteaza la foc mare spre mic cateva minute, pana cand dovlecelul se inmoaie usor. Se adauga rozmarinul si usturoiul, se lasa la gatit 1 minut, apoi se adauga passata. 

Se fierbe 10-20 de minute, la foc mic. Se adauga pastele si mare parte din Parmezan, impreuna cu frunzele de busuioc. Se lasa 1-2 minute, apoi se servesc cu Parmezanul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste la tava

Postat de comanligia

Paste la tava

Se pun pastele la fiert cu putina sare.Cand sau fiert,se calatesc cu apa rece si se lasa la scurs.Separat se bat ouale cu smantana,sarea si piper.Se taie cubulete sunca presata si...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos arrabiata

Postat de licurici_lra

Tagliatelle cu sos arrabiata

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in apa fiarta cu sare. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Ceapa se caleste in putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2018, 21:34
la 29.05.2018, 22:05
Ce faina reteta !!! O pun la pastrare !!!
la 29.05.2018, 22:19
la 29.05.2018, 22:34
la 30.05.2018, 20:01

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking