Ingrediente
- 75 grame de paste mici
- 400 ml lapte dulce, fiert
- 3 linguri de zahăr tos
- 1 plic de vanilie
- 50 grame de stafide aurii
- sare, pentru fiert pastele
Mod de preparare
Se opăresc stafidele și se lasă timp de 5 minute în apa fierbinte, după care se scurg.
Pastele se fierb timp de 5 minute în apă clocotită cu sare, după care se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă de apă.
Se pun pastele în vasul în care se va prepara mâncarea, se adaugă zahăr, vanilie și lapte și se mai fierb, la foc mediu, încă 2-3 minute.
Se ia crăticioara de pe foc, se adaugă stafidele, bine scurse de apa în care au fost opărite, se amestecă și mâncarea poate fi servită, caldă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste mici, cu lapte și stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|