Paste Philadelphia
Postat de caroline in Paste 14 Dec 2012 | 14865 vizualizari
foarte usor si foarte rapid...si foarte delicios :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 14.12.2012, 23:34
bune
la 15.12.2012, 00:13
Interesanta idee
la 15.12.2012, 00:30
la 15.12.2012, 06:36
bun pastele
la 15.12.2012, 11:46
Imi plac
la 15.12.2012, 19:19
yammy!
la 15.12.2012, 21:41
la 16.12.2012, 12:17
Pastele sunt preferatele mele, iar rețeta trebuie încercată!
la 16.12.2012, 22:47
satisfyyourcravings...ti-o recomand.e una din cele mai bune retete cu paste mincate vreodata...iar mie imi plac la nebunie pstele si am incercat destule feluri
la 18.12.2012, 13:35
imi plac
la 20.12.2012, 13:36
Un sfat ff bun pt toti incepatorii: NU PUNETI IN TIGAIE NICIODATA PT FRIPT..PRAJIT..CALIT..ETC..ULEI DE MASLINE...uleiul de masline se foloseste doar natural..in salate..uleiul de masline isi pierde toate proprietatile si devine amarui ( da un gust urat oricarui produs prajit in ulei de masline)..folositi ulei de palmier sau de porumb daca va permiteti..daca nu ulei de floarea soarelui sau pt inmuiat..calit la un unt 95% grasime
la 20.12.2012, 13:44
Aici sunt de acord cu tine Tavi
la 23.12.2012, 15:03
super simplu de pregatit si sunt minunate!
COMENTEAZA