Paste primaveratice

Postat de gurita_ta2005 in Paste
22 Mar 2016 | 3801 vizualizari
Paste primaveratice

Fettucine cu broccoli, zucchini, pancetta, rosii cherry si smantana, au o culoare de primavara :)) foarte bune bineinteles :))

Ingrediente

  • fettucine proaspete
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 dovlcel zucchini
  • 1 cutie de pancetta
  • 4-5 buchetele de broccoli
  • 4-5 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • sare/piper

Mod de preparare

Punem o cratita cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa punem pastele cu putina sare la fiert.

Ceapa rosie se taie felii si se pune la calit in unt impreuna cu pancetta.

Dupa cateva minute se adauga buchetelele de broccolii taiate in bucati mai mici, zucchini taiat rondele si rosiile cherry taiate in doua.

Punem apa cat sa acopere, condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte se pune smantana subtiata cu apa si pastele scurse de zeama.

Se lasa cateva minute pana cand intra sosul in paste.

Se servesc cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste primaveratice" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Taitei de casa

Postat de RODIMUR

Taitei de casa

   Se face un aluat consistent și elastic din făină, ouă, sare și apă. Se porționează aluatul în funcție de mărimea planșetei pe care veți întinde foile. Se...

Citeste continuarea

Paste cu vongole si smantana

Postat de gurita_ta2005

Paste cu vongole si smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa sa fiarba la foc mic timpul scris pe cutie sau punga. Intr-o tigaie punem ulei de masline,si vongolele scurse de zeama.Dupa cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2016, 17:54
Purcel primavaratec n-ai?
la 22.03.2016, 17:54
nu )
la 22.03.2016, 17:55
))
la 22.03.2016, 17:58
Da pancetta ce-i nu tot purcel ? Este printre culorile de primavara
la 22.03.2016, 17:59
astea nu se fac cu pancetta
pancetta merge numai la carbonara, dar astea nu sunt carbonara, deci nu e buna reteta!
))))))))

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking