Ingrediente
- 250 gr de paste tip scoici
- 1 punga de salata mexicana congelata
- 1 ou
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri zeama de lamaie
- 200 ml ulei
- 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
- sare
- piper
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.
Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|