Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

Postat de trifadalia in Salate
1 Aug 2018 | 3004 vizualizari
Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

Ingrediente

  • 250 gr de paste tip scoici
  • 1 punga de salata mexicana congelata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu broccoli si quinoa

Postat de andaoana

Salata cu broccoli si quinoa

Quinoa o spalam in apa rece putin si o punem la fiert intr-o oala cu 3 cesti de apa si sare, o lasam sa fiarba 10 minute , dupa care o acoperim cu capacul si o mai lasam 10 minute . O strecuram si...

Citeste continuarea

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

Postat de Ksenya

Baba Ganoush -salata de vinete  arabeasca

Coacem vinetele, le curatam de coaja si le lasam la scurs cam 3 ore.Daca avem vinete la congelator ,atunci folosim cam 800 g .Tocam vinetele cu un satar de lemn.Cu o lingura de lemn frecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2018, 17:51
la 01.08.2018, 18:43
Pfff, o idee minunată pentru OnePotPasta! Mulțumesc
la 01.08.2018, 22:42
Ce fain arată...!
la 02.08.2018, 10:11
Cred ca sunt tare bune!
la 03.08.2018, 12:19
Bune!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking