Ingrediente
- 500gr.carne tocata
- 2 pachete de paste (ca tuburile lungi)
- 1 ceapa
- bulion
- branza rasa
- ulei si unt pt.uns tava
- sare,piper,
- nucsoara,cuisoare
Pt. crema:
- 1 litru de lapte
- 1 cutie (2 plicuri) bechamel
Mod de preparare
Punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert le punem intr-o stercuratoare si le clatim cu apa rece.
Intr-o tigaie, punem ceapa tocata si o calim, adaugam carnea tocata ,dupa ce s-a calit si carnea punem sare, piper,praf de nucusoara si cuisoare ,bulionul si un pahar de apa.Lasam sa fiarba cca 15 min.
Crema o batem cu laptele pina se ingroasa.
Luam o tava, o ungem cu unt, punem jumatate din paste, apoi branza si sosul de carne tocata,adaugam celalalta jumatate din paste, iarasi branza si la sfirsit punem crema pe deasupra pastelor.
Punem la cuptorul preincalzit pina se rumeneste totul.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|