Pastrama de peste
Postat de liana_geicu in Peste 28 Noi 2009 | 19927 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 28.11.2009, 20:18
la 28.11.2009, 20:36
Lia, in ce saramura l-ai lasat? adica cu condimentele de pe el? si apoi unde il lasi la uscat? afara? in frigider? cum? Arata super!
la 28.11.2009, 23:25
da, l-am tinut cu condimente si cu sare, el si-a lasat o zeama de la sare, la uscat l-am pus afara, noi stam la curte si a stat mult la aer! seara il bagam in bucatarie!
la 29.11.2009, 19:53
e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?
la 02.12.2009, 18:30
si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)
COMENTEAZA