Pastrama de peste

Postat de liana_geicu in Peste
28 Noi 2009 | 19927 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 28.11.2009, 20:18
la 28.11.2009, 20:36
Lia, in ce saramura l-ai lasat? adica cu condimentele de pe el? si apoi unde il lasi la uscat? afara? in frigider? cum? Arata super!
la 28.11.2009, 23:25
da, l-am tinut cu condimente si cu sare, el si-a lasat o zeama de la sare, la uscat l-am pus afara, noi stam la curte si a stat mult la aer! seara il bagam in bucatarie!
la 29.11.2009, 19:53
e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?
la 02.12.2009, 18:30
si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)
la 17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking