Pastrama de porc la cuptor

Postat de simona72 in Retete Delikat
30 Iun 2018 | 10008 vizualizari

Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand vine vorba de porc si anume muschiuletul. Facut in felul pe care vi-l arat astazi, carnea va fi suculenta, frageda si foarte aromata datorita condimentelor Delikat. Avem un amestec gata preparat pentru carnea de porc, la care eu am mai adaugat sare si boia de ardei iute pentru culoare. Carnea se potriveste pentru orice ocazie, aperitiv, pentru fel principal sau pentru sandvisuri atunci cand vine vorba de pachetel. Va invit sa incercati reteta fara sa ezitati. Este una fantastica!!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 06.07.2018, 10:40
buna buna
la 06.07.2018, 11:25
Bună!
la 06.07.2018, 12:11
Arata foarte bine!
la 06.07.2018, 20:42
Ce bine arata porcu`asta..
la 07.07.2018, 20:01
Este o retete minunata si de incercat! Bravo!
la 09.07.2018, 12:04
la 12.07.2018, 12:54
Ce bine arata! Am salvat reteta, trebuie s-o fac!
la 11.08.2018, 19:52
Minunata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking