PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

Postat de mihaelar63 in Pastrav
17 Ian 2016 | 4599 vizualizari
PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

  Au aterizat in tigaia mea doi pastravi proaspeti direct de la munte :d . Condimentul ce-l cere pastravul este cimbrul . De data aceasta am dorit mai multa aroma si am pus si rozmarin

Ingrediente

  • 2 pastravi-600 gr
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite unt [ cat o nuca / pastrav]
  • 2 linguri sos Cirio [ cu busuioc ]
  • 2 crengute cimbru
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita fulgi usturoi
  • 1/2 lingurita cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • rosii cherry, ardei iute , ridichi rosii , frunze de valeriana

Mod de preparare

  1. Pastravii curatati  se increasta cu varful cutitului . Se condimenteaza cu sare si piper .Se presara cu cimbru maruntit si fulgi de usturoi ..Se ung cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  2. In interiorul fiecarui pastrav se pune cate o crenguta de cimbru , una de rozmarin si unt cat o nuca .
  3. Pastravii se dau la rece minimum o ora pana la o zi .
  4. Inainte de preparare se ung pe exterior [ se poate si pe interior ] cu un sos de rosii [ sa dea culoare ] .
  5. Preparati pastarvul la gratar sau l;a tigaie dupa preferinta .
  6. Serviti pastravul cu lamaie ,ardei iute ,  ridichi  si  salata .
  7. Eu am preparat o salata simpla de valeriana cu rosioare , zeama de lamie si putin ulei de masline .
  8.   Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav somonat la cuptor

Postat de AlexTeacher

Pastrav somonat la cuptor

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...

Citeste continuarea

Pastrav cu legume la cuptor

Postat de Bucataras

Pastrav cu legume la cuptor

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2016, 22:50
Ohooo ala-la-la cu minunatii la ceas de seara! Bravooo!!! Imi place mult ce ne-ai adus!!!!
la 17.01.2016, 22:54
bun bun
la 17.01.2016, 23:21
ce bunatate, imi place tare
la 17.01.2016, 23:57
Zamfira esti invitata mea
la 17.01.2016, 23:57
Motan nu refuza peste

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking