Pastrav cu fenicul, orez brun si sparanghel

Postat de Oana in Pastrav
13 Mai 2014 | 2942 vizualizari

Pentru pranzul de astazi am facut un pastrav atat de aromat si delicios cu seminte de fenicul, o nebunie!! Neaparat sa incercati!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 13.05.2014, 22:27
Ador pestele!! Deci orezul la papat Gusti??
la 13.05.2014, 22:35
Cred ca e tareee bun!
la 13.05.2014, 22:36
Nu, n-auzi ca ne-a tras clapa? A zis ca vine si n-a mai venit...l-am papat noi
la 14.05.2014, 09:41
O bunatate!
la 14.05.2014, 19:13
Fix pe gustul meu!
la 15.07.2014, 09:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking