Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

Postat de Oana in Pastrav
28 Iun 2009 | 17200 vizualizari

Pastravul este unul din favoritii nostri, cu carnea dulce si gustoasa. Iata un mod rapid de preparare.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 28.06.2009, 16:57
Dap Se mananca pe nerasuflate, cu lamaie stoarsa. Nici nu-ti trebuie garnitura langa
la 28.06.2009, 23:52
Atat?Si gata masa?
la 28.06.2009, 23:59
M-am intors ca am uitat sa-ti las furculitele.
la 29.06.2009, 00:04
Mersi, mersi
la 29.06.2009, 22:31
Tu cu pestele ,eu vin cu vinul.Vrei?
la 30.06.2009, 08:34
Yes!
la 05.12.2009, 19:39
la 29.01.2010, 15:48
wow,vad ca a trecut aproape un an de cand ai scris-o,dar acum m-am inregistrat si am trecut-o la favorite,in scurt timp am sa o fac.
A si binenteles furculitele-cele 5 normal-
la 29.01.2010, 19:24
Multumesc, Stemol

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking