Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

Postat de Oana in Pastrav
28 Iun 2009 | 17166 vizualizari
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

Pastravul este unul din favoritii nostri, cu carnea dulce si gustoasa. Iata un mod rapid de preparare.

Ingrediente

  • 6 pastravi mari
  • 100 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • o lamaie
  • sare

Mod de preparare

Pastele se spala bine si se curata. Se unge o bucata de folie de aluminiu cu putin unt, se aseaza pestele deasupra, se condimenteaza, se pun cateva cubulete de unt in interior si o felie de lamaie. Se mai aseaza si desupra cateva felii de lamaie si se presara verdeata. Se ruleaza bine in folie si se aseaza intr-o tava. Se da tava la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie, unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Postat de timea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si...

Citeste continuarea

Taitei chinezesti cu peste

Postat de simona72

Taitei chinezesti cu peste

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2009, 16:57
Dap Se mananca pe nerasuflate, cu lamaie stoarsa. Nici nu-ti trebuie garnitura langa
la 28.06.2009, 23:52
Atat?Si gata masa?
la 28.06.2009, 23:59
M-am intors ca am uitat sa-ti las furculitele.
la 29.06.2009, 00:04
Mersi, mersi
la 29.06.2009, 22:31
Tu cu pestele ,eu vin cu vinul.Vrei?

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking