Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

Postat de Oana in Pastrav
28 Iun 2009 | 17188 vizualizari
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

Pastravul este unul din favoritii nostri, cu carnea dulce si gustoasa. Iata un mod rapid de preparare.

Ingrediente

  • 6 pastravi mari
  • 100 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • o lamaie
  • sare

Mod de preparare

Pastele se spala bine si se curata. Se unge o bucata de folie de aluminiu cu putin unt, se aseaza pestele deasupra, se condimenteaza, se pun cateva cubulete de unt in interior si o felie de lamaie. Se mai aseaza si desupra cateva felii de lamaie si se presara verdeata. Se ruleaza bine in folie si se aseaza intr-o tava. Se da tava la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie, unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrav pe pat de legume picante

Postat de Sim0naWorld

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit...

Citeste continuarea

Peste la cuptor in hartie de copt

Postat de AlexTeacher

Peste la cuptor in hartie de copt

Taie lamaia rondele subtiri si pune cate 2-3 pe cate o bucata de hartie de copt. Taie rosiile cherry in 4. Toaca apoi busuiocul marunt. Amesteca untul cu busuiocul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2009, 16:57
Dap Se mananca pe nerasuflate, cu lamaie stoarsa. Nici nu-ti trebuie garnitura langa
la 28.06.2009, 23:52
Atat?Si gata masa?
la 28.06.2009, 23:59
M-am intors ca am uitat sa-ti las furculitele.
la 29.06.2009, 00:04
Mersi, mersi
la 29.06.2009, 22:31
Tu cu pestele ,eu vin cu vinul.Vrei?

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking