Pastrav cu legume si sos de rosii picant

Postat de Ela68 in Pastrav
20 Aug 2013 | 18501 vizualizari

Daca m-ar intreba cineva ce mancare prefer, as raspunde fara nicio urma de indoiala : Peste cu legume la cuptor. Mai nou, de cand am descoperit sosul picant din rosii Cherry sau rosii Principe Borghese, il fac tot mai des, utilizandu-l la diverse preparate . Astazi l-am pus in valoare in combinatie cu pastrav si legume. Sosul rezultat a fost unul de exceptie. In alta ordine de idei, nu trebuiesc respectate intocmai cantitatile, pot varia in functie de preferinte.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.08.2013, 12:31
la 21.08.2013, 12:37
la 21.08.2013, 14:43
bun bun
la 21.08.2013, 16:39
Imi place mult peste gatit astfel,,, insa legumele nu
la 21.08.2013, 18:48
la 21.08.2013, 19:06
delicios!
la 21.08.2013, 20:00
Dya, eu las la sfarsit ce-i mai bun, adica legumele
Multumesc fetelor
la 21.08.2013, 20:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking