Pastrav cu legume si sos de rosii picant

Postat de Ela68 in Pastrav
20 Aug 2013 | 18648 vizualizari

Daca m-ar intreba cineva ce mancare prefer, as raspunde fara nicio urma de indoiala : Peste cu legume la cuptor. Mai nou, de cand am descoperit sosul picant din rosii Cherry sau rosii Principe Borghese, il fac tot mai des, utilizandu-l la diverse preparate . Astazi l-am pus in valoare in combinatie cu pastrav si legume. Sosul rezultat a fost unul de exceptie. In alta ordine de idei, nu trebuiesc respectate intocmai cantitatile, pot varia in functie de preferinte.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 20.08.2013, 23:26
Arata foarte bine!
la 20.08.2013, 23:27
multumesc, a fost mai bun gustul decat aspectul
la 20.08.2013, 23:28
bun bun
la 20.08.2013, 23:54
la 20.08.2013, 23:58
Pt mine e perfect!!
la 20.08.2013, 23:59
Daca e picant ma incriu la o portie
la 21.08.2013, 08:01
Ce peste bun!
la 21.08.2013, 08:19
la 21.08.2013, 08:20
pestele,oricum ar fi imi place
la 21.08.2013, 09:34
delicios
la 21.08.2013, 10:06
la 21.08.2013, 10:27
big like
la 21.08.2013, 10:33
la 21.08.2013, 11:05
Ador pestele!
la 21.08.2013, 11:31
Ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking