Pastrav cu sos bechamel si ciuperci
Postat de ela in Pastrav 27 Noi 2010 | 13685 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (53)
la 27.11.2010, 01:26
daca nu a facut-o pana acuma acuma nu o mai facegata plec
la 27.11.2010, 01:27
plec si eu
la 27.11.2010, 01:42
Ela daca te duci la somn lasa usa descuiata sa ma servesc si eu cu o portie
la 27.11.2010, 03:38
m-am intors sa ii deschid usa la Anca,ca nu vreau sa inghete de frig pe afara
la 27.11.2010, 08:19
Multumesc ela; aici sunt atatea condimente noi si combinatii de condimente speciale pentru fiecare fel de mancare; mi-au trebuit 29 de ani si tot mai invat
Eu sunt mai noua pe bucataras si in plus si lucrez astfel ca sunt mai lenta cu citirea retetelor
La Timisoara pe curand( imi pare bine de cunostinta timisoreanco)!!!!!
la 27.11.2010, 09:10
pentru pastrav am oricand furci Saru'mana pt. masa
la 27.11.2010, 09:43
Grozav arata Ela
la 27.11.2010, 12:25
am sosit sa-mi iau portia........da elimini ciupercile da?................
la 27.11.2010, 12:37
Maria.....fara ciuperci????
la 27.11.2010, 12:38
Ruxy,multumesc
la 27.11.2010, 12:38
Carla,dar te-ai inarmat bine
la 27.11.2010, 12:39
Ina,multumesc
la 27.11.2010, 12:39
Mihaela11 esti din timisoara???
la 27.11.2010, 15:39
super bun si aratos
COMENTEAZA