Pastrav cu sos bechamel si ciuperci

Postat de ela in Pastrav
27 Noi 2010 | 13685 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (53)

la 27.11.2010, 01:26
daca nu a facut-o pana acuma acuma nu o mai facegata plec
la 27.11.2010, 01:27
plec si eu
la 27.11.2010, 01:42
Ela daca te duci la somn lasa usa descuiata sa ma servesc si eu cu o portie
la 27.11.2010, 03:38
m-am intors sa ii deschid usa la Anca,ca nu vreau sa inghete de frig pe afara
la 27.11.2010, 08:19
Multumesc ela; aici sunt atatea condimente noi si combinatii de condimente speciale pentru fiecare fel de mancare; mi-au trebuit 29 de ani si tot mai invat
Eu sunt mai noua pe bucataras si in plus si lucrez astfel ca sunt mai lenta cu citirea retetelor
La Timisoara pe curand( imi pare bine de cunostinta timisoreanco)!!!!!
la 27.11.2010, 09:10
pentru pastrav am oricand furci Saru'mana pt. masa
la 27.11.2010, 09:14
la 27.11.2010, 09:43
Grozav arata Ela
la 27.11.2010, 12:25
am sosit sa-mi iau portia........da elimini ciupercile da?................
la 27.11.2010, 12:37
Maria.....fara ciuperci????
la 27.11.2010, 12:38
Ruxy,multumesc
la 27.11.2010, 12:38
Carla,dar te-ai inarmat bine
la 27.11.2010, 12:39
Ina,multumesc
la 27.11.2010, 12:39
Mihaela11 esti din timisoara???
la 27.11.2010, 15:39
super bun si aratos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking