Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume
Postat de Sylvia in Pastrav 3 Dec 2010 | 25745 vizualizari
Va prezint aceasta reteta simpla si delicioasa care a fost cina mea intr-una din zilele de dezlegare la peste. Vroiam ceva lejer si aromat si imi era dor de aroma unui pastrav proaspat asa ca am pornit la drum pentru a face un pastrav proaspat la cuptor
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 04.12.2010, 22:32
de cate ori vad chenarul asta perfect, astept sa apara ceva bun !pestele , slabiciunea mea ! toata ziua as manca/ si tot nu m-as satura....!
la 04.12.2010, 23:23
Teo multumesc mult, mereu ai ceva frumos de spus care iti ajunge pana in inima multumesc inca o data , ai un dar deosebit de a stii cum sa ajungi in inima oamenilor
la 04.12.2010, 23:23
Rocsi si mie imi place mult dar mie imi mai plac o duzina de pste, baietilor mei le place pastravul tare mult .
la 05.12.2010, 03:57
bun de tot
la 06.12.2010, 09:22
bun bun
la 08.12.2010, 12:33
tare as gusta si eu! arata ca o invitatie! 5f!
la 08.12.2010, 12:47
Roberta multumesc frumos ce bine am bucatarii noi impreuna
la 19.12.2010, 14:39
waw..............pastrav............o bunaciune..............si ce mult imi place cum ai aranjat legumele................felicitari pentru tot.............. .......
la 19.12.2010, 14:41
oare cum de nu am spus nimic aici,ca am mancat din pestele asta
COMENTEAZA