Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Retete Delikat
31 Iul 2018 | 2451 vizualizari
Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Pastravul este pestele preferat alor mei, iar din cand in cand, eu il mai pregatesc, ca sa le fac pofta. Insa, cum mie imi place sa ocolesc prajelile, de aceasta data l-am umplut si la cuptor cu el. Aromatizat cu condimente de la Delikat 100% naturale a iesit o bunatate de s-au lins pe degete! Sa faceti si voi, sa vedeti ca o sa va placa mult!

Ingrediente

  • 1 pastrav poaspat
  • 1 mana ghebe
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • amestec de ierburi italiene Delikat 100% naturale
  • boia dulce Delikat 100% naturale
  • 5-6 boabe de ienibahar Delikat 100% naturale
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati.

Ceapa verde, doar cozile, le taiati rondele. Amestecati ghebele tocate cu ceapa verde, sare si piper. La sfarsit adaugati si un catel de usturoi maruntit.

Pestele il curatati de mate, solzi si tot ce este nevoie. Il spalati bine, il stergeti cu niste servetele. Pe unde scoateti matele, faceti o taietura mai lunga, iar pe acolo puneti umplutura de ghebe. Presarati pestele cu sare si piper pe ambele parti.

Il asezati intr-o tava, pe hartie de copt. Morcovul decojit il taiati fasii pe lung, la fel si ardeiul kapia. Puneti legumele in tava pe langa peste, adaugati si partea alba de la ceapa verde si catelul de usturoi taiat feliute. Presarati ierburi italiene, boia de ardei dulce si boabele de ienibahar. La final stropiti toate cu ulei de masline si turnati o canita cu apa. Acoperiti pestele, il introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru 30 de minute. Dupa acest timp, il descoperiti si il mai lasati cam 20 de minute. Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati putin sa se racoreasca si este numai bun de servit. Il puteti stropi cu zeama de lamaie, depinde daca va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu ghebe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv cu pui si bacon

Postat de licurici_lra

Chec aperitiv cu pui si bacon

Bacon-ul se prajeste, intr-o tigaie fara ulei, iar pieptul de pui se toaca la masina. Ouale se amesteca cu condimentele pentru pui si amestecul de ierburi si marar. Compozitia de oua se...

Citeste continuarea

Piept de pui cu ierburi aromatice, budinca de cartofi si telina si sos gorgonzola

Postat de diaconta

Piept de pui cu ierburi aromatice, budinca de cartofi si telina si sos gorgonzola

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe grosime, obtinând felii mai subtiri. Untul moale l-am amestecat cu ierburile italiene, apoi am uns cu el cele doua felii de piept de pui. Am pus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2018, 20:42
Ce bine arata. Si ghebele si pastravul sunt de la munte sigur s-au inteles bine...
la 31.07.2018, 20:48
super
la 31.07.2018, 21:00
Buna mancarica...!
la 31.07.2018, 21:04
imi place!
la 31.07.2018, 21:07
Cleme , s-au inteles! Nu am auzit cearta )))

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking