Pastravi de nuc la borcan

Postat de Ksenya in Conserve
24 Oct 2017 | 3431 vizualizari

    Reteta de fata  este una ruseasca si care este facuta in asa fel, incat trebuie deschis doar borcanul si poate fi servita imediat, fara a mai adauga ceva. Ingredientul principal este pastravul de nuc sau stiintific denumit,Polyporus squamosus. Salata este echilibrata la gust si foarte usor astrigenta. Va indemn sa incercati!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 24.10.2017, 19:16
la 24.10.2017, 19:16
O mâncare delicioasă!
la 24.10.2017, 19:22
la 24.10.2017, 19:24
Interesant
la 24.10.2017, 20:43
la 24.10.2017, 20:50
Ce faine sunt ciupercile astea, nu am vazut niciodata la noi!
la 24.10.2017, 20:57
Ce bine arată!
la 24.10.2017, 21:31
super reteta
la 25.10.2017, 10:16
Initial am crezut ca e vorba de peste, dar apoi am vazut ca sunt ciuperci! Faina reteta si ce bune cred ca sunt!
la 25.10.2017, 17:01
Multumesc de trecere!
la 27.10.2017, 08:38
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking