Tocana de dovlecei si fasole verde pentru iarnă
Postat de merisor67
Mai întâi curățăm și spălăm legumele și le tocăm ca pentru o tocană obișnuită. Punem uleiul la încins și călim ușor ceapa, dar nu de tot, doar o idee, nu...
Citeste continuareaReteta de fata este una ruseasca si care este facuta in asa fel, incat trebuie deschis doar borcanul si poate fi servita imediat, fara a mai adauga ceva. Ingredientul principal este pastravul de nuc sau stiintific denumit,Polyporus squamosus. Salata este echilibrata la gust si foarte usor astrigenta. Va indemn sa incercati!
Ingrediente
Mod de preparare
Ciupercile le spalam si inlaturam piciorul pana sub palarie. Nu-l vom folosi deoarece este tare. Palariile spalate si scurse le vom toca bucati mai mari si le vom stropi cu suc de lamaie. Vinul, apa si uleiul le amestecam si adaugam foile de dafin, ienibaharul boabe, piperul si sarea. Lasam sa dea in clocot si fierbem 8-10 min. In borcane bine spalate, asezam mai intai ciupercile, nu oprim flacara pana nu completam borcanele pana la baza borcanului cu marinada. Inchidem ermetic cu capac si sterilizam la bain-marie 15 minute. Se pastreaza la racoare! Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi de nuc la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|
Postat de merisor67
Mai întâi curățăm și spălăm legumele și le tocăm ca pentru o tocană obișnuită. Punem uleiul la încins și călim ușor ceapa, dar nu de tot, doar o idee, nu...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Cum se face sucul de rosii. Se spala rosiile, se taie in jumatati sau sferturi si li se indeparteaza coditele. Se dau printr-un separator de seminte si se pun la foc intr-un tuci mare. Se fierb...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|