Rosii uscate, conservate in ulei

Postat de privatelaura in Conserve
9 Sep 2015 | 2745 vizualizari

Ador rosiile uscate, pastrate in ulei. Le folosesc la multe preparate, la fripturi, la salate, la tocane, la aperitive, dau un gust grozav mancarii. Anul acesta am vrut sa incerc si eu sa le usuc, insa parca niciodata nu aveam imboldul necesar. De curand, Alice, de la Tara Bucatelor, a postat reteta ei de rosii uscate si ...nu am mai rezistat :)))) Era un caz fericit intrucat aveam niste rosii perfecte, de gradina, gustoase, naturale. In doi timpi si trei miscari, m-am mobilizat si am citit cu atentie indrumarile lui Alice si am trecut la treaba. Sunt foarte incantata de rezultat, dar si mai incantata sunt de faptul ca sunt facute de mine, conservate in casa si oricand la indemana, iar camara mai bogata. Multumesc mult, Alice pentru imbold, pentru indrumari. Eu am ales o combinatie diferita de arome, insa in functie de gusturi, se poate adapta oricarui pretentios :))))

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 09.09.2015, 19:58
Aham, au scapat de arsura se pare Bravo Laurici P.S. Ce bine că nu ai postat rețeta în concediul meu Acum sunt la servici și numai am timp de bibilit Dar o pun la seif pentru anul viitor
la 09.09.2015, 20:39
Oare la microunde nu-i mai usor?
la 09.09.2015, 20:39
la 09.09.2015, 20:51
la 09.09.2015, 22:25
Ei, am vazut uscate la soare, in deshidrator, dar in cuptor nu m-am gandit, buna idee!
la 10.09.2015, 09:43
la 10.09.2015, 15:54
Si eu tot la cuptor le usuc, sunt dependenta de ele!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking