Pate de casă
Postat de CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri 15 Mai 2015 | 4973 vizualizari
Nu prea suntem mâncători de pate. Mă refer la cel de pe rafturile hipermarketurilor. Desigur, știți cu toții ce conține și mai ales ce nu conține acesta. Ficatul e doar o umbră în majoritatea conservelor, șoricii, grăsimile și aditivii, luându-i locul fără excepție. Azi vă propun să-ncercați și voi pateul din ficat de pui, pregătit acasă. Este pufos, are un gust desăvârșit și bineînțeles, nu conține conservanți. Este minunat pentru un mic dejun cu legume de sezon sau chiar pentru sandwichul copilului atunci când merge la școală.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 15.05.2015, 22:02
Ești păsăricoasă? )) Mno, după gusturile mele ăsta-i cel mai bun, dar cu hribiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
la 16.05.2015, 05:22
Delicios
la 16.05.2015, 07:31
ce reta frumoasa
la 16.05.2015, 07:35
Hiii, ce bun e al tau! Am facut si eu, dar simplu de tot!
la 16.05.2015, 07:38
Foarte bun!
la 17.05.2015, 16:23
Bun pateul!
la 17.05.2015, 20:35
Vă mulțumesc mult!
la 18.05.2015, 08:24
la 21.05.2015, 07:16
L-am făcut mai mult din curiozitate, mi-a plăcut cum arata in poze. Este minunat!!! De data aceasta a fost simplu, am pus doar nucșoară si piper, dar voi încerca si cu hribi, masline, alte combinații. Mulțumesc pt rețetă, este excelent!!!!!!
la 21.05.2015, 07:47
Cu mult drag! Și eu abia aștept să merg după hribi ca să fac din nou.
la 22.05.2015, 21:26
Bun!
la 22.05.2015, 23:20
Merci, Andra!
COMENTEAZA