Pate de casă din ficat de pui

Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2012 | 5402 vizualizari

Știam ce se pune de obicei în pateurile din comerț, dar parcă de la o vreme conțin tot felul...doar ce trebuie nu. Iar cele ”mai bune” sunt destul de scumpicele.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 03.04.2012, 10:55
foarte bine ca il prepari in casa
la 03.04.2012, 12:37
cel mai bun si foarte natural
la 03.04.2012, 12:45
si mie mi-a placut cel facut in casa
mai deunazi am luat un pate de pui,am citit compozitia inainte de a-l pune in cos si l-am aruncat inapoi in raft.avea de toate numai pui nu
la 03.04.2012, 12:49
Asa este. De obicei in jur de 20% e carne...restul, ma abtin!
la 03.04.2012, 12:54
pai in pate de pui,primele ingrediente era sorici si slanina de porc
la 03.04.2012, 14:07
la 03.04.2012, 14:49
la 03.04.2012, 21:18
direct la favorite
la 03.04.2012, 21:50
N-am facut pana acum...
la 05.04.2012, 10:38
trebuie sa fie bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking