Pate de casă din ficat de pui
Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri 3 Apr 2012 | 5402 vizualizari
Știam ce se pune de obicei în pateurile din comerț, dar parcă de la o vreme conțin tot felul...doar ce trebuie nu. Iar cele ”mai bune” sunt destul de scumpicele.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 03.04.2012, 10:55
foarte bine ca il prepari in casa
la 03.04.2012, 12:37
cel mai bun si foarte natural
la 03.04.2012, 12:45
si mie mi-a placut cel facut in casa
mai deunazi am luat un pate de pui,am citit compozitia inainte de a-l pune in cos si l-am aruncat inapoi in raft.avea de toate numai pui nu
la 03.04.2012, 12:49
Asa este. De obicei in jur de 20% e carne...restul, ma abtin!
la 03.04.2012, 12:54
pai in pate de pui,primele ingrediente era sorici si slanina de porc
la 03.04.2012, 21:18
direct la favorite
la 03.04.2012, 21:50
N-am facut pana acum...
la 05.04.2012, 10:38
trebuie sa fie bun
COMENTEAZA