Pate de Craciun

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2012 | 6041 vizualizari

Seria retetelor "din resturi" continua cu un aperitiv delicios. De sarbatori, mai mereu ajung sa mut de colo, colo, in frigider, cate o bucata de lebar, una de caltabos, o jumara doua. Astfel mi-a venit ideea "geniala" :D de a transforma aceste delicatese intr-o alta delicatesa ;).

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 28.12.2012, 17:45
La noi nu prea rămân "resturi" dar ideea este bună şi de mare folos. PLus că e o combinaţie plăcută de gusturi.
Bravo Cristina
la 28.12.2012, 17:45
lebar,caltabos,ceapa,unt,ce bun poate fi,mai ales ca eu sunt innebunita rau dupa pateu
la 28.12.2012, 17:46
Ce inventiva esti tu Cris!
la 28.12.2012, 17:47
la 28.12.2012, 18:06
Padre, ce bine de voi La noi mai mereu, dau la gunoi, diverse preparate si mereu am o strabgere de inima Ma gandesc ca unii oamenii nu au ce sa manance si noi ne "atem joc de merinde" Incerc sa gatesc atat cat mancam, dar nu se potriveste mereu, asa ca mereu fac fele de fel de "artificii" sa reciclez mancarea
la 28.12.2012, 18:06
Cris esti invitata mea
la 28.12.2012, 18:06
Meri
la 28.12.2012, 18:06
Vladimir
la 28.12.2012, 18:15
multumesc Cris
la 28.12.2012, 18:20
Daca vrei nu arunci nimic
la 28.12.2012, 18:23
bun
la 28.12.2012, 18:35
place
la 28.12.2012, 18:51
Astept de ceva timp in fata usii tale cu o felie de paine poate,poate primesc si eu putin pateu ca tare bine arata
la 28.12.2012, 18:58
Ica_mama dau eu si painea, mai speciala cu jumari si ceapa. Adevarat festin, dar ptr ficat un chin
la 28.12.2012, 19:00
Bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking