Pate de ficat (de casa)

Postat de cristinne in Mancare copii
28 Oct 2010 | 14183 vizualizari

E cel mai bun pate pe care l-am mancat ! De acum nu voi mai cumpara porcariile care se vand sub denumirea de pate (cu 15% ficat...restul.. sorici slanina si alte rahaturi..bleah!)

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 28.10.2010, 19:33
bunnnncu ficat de porc nu merge?? 5f
la 28.10.2010, 19:39
ba da cum sa nu.. cu orice tip de ficat
eu as incerca cu ficat de gascapacat ca e o delicatesa si sare de milion kilul parca
la 28.10.2010, 23:39
super e la favo ,de cand am tot zis ca fac am mai vazut la fete dar inca nu am ajunssuper 5 f
la 28.10.2010, 23:52
as incerca si eu ca tot caut un pateu de casa ce sa aiba gust asemanator cu cel din comert
la 11.12.2010, 23:38
este obligatoriu vinul?
daca da, oare pot sa-i dau si baietelului meu de 1an si 5 luni sa manance? (este inebunit dupa pateul din comert)
la 13.12.2010, 15:25
gabitza , vinul isi evapora tot alcool cand il pui la calit impreuna cu ceapa si ficati si tot.. stai linistita ca dupa ce ca se pune putin, acesta oricum se evapora si ramane numai gustul.. dupa parera mea il poti folosi fara probleme (mai ales daca e vin de tara, fara zahar si sulfiti) dar daca ai ocazia sa intrebi un specialist s aimi spui si mie ce a zis
la 07.06.2021, 16:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking