Pate de ficat de iepure
Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri 23 Aug 2016 | 9345 vizualizari
Pentru reteta m-am inspirat de la Rocsy si a iesit un pate de casa foarte bun. Eu am pus ulei de masline pe deasupra lui, dar dupa ce l-am vidat s-a scurs.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 23.08.2016, 12:31
Foarte bun
la 23.08.2016, 13:03
Bun!
la 23.08.2016, 13:12
wow ce bunatate ne-ai adus ,
la 23.08.2016, 13:35
Ce bunatate!
la 23.08.2016, 14:35
bun bun
la 23.08.2016, 15:13
bun
la 23.08.2016, 16:28
Minunat si frumos prezentat,ca de obicei
la 23.08.2016, 20:01
Interesant! Oare cum o fi la gust! ?
la 23.08.2016, 20:20
Mulțumesc, dragilor!
la 23.08.2016, 20:21
Mirela, la gust a fost aproape ca cel cumparat, numai ca nu a fost la fel de fin, au mai ramas bucatele foarte mici de carne.
la 24.08.2016, 12:50
COMENTEAZA