Ingrediente
- 1 macrou gata preparat (copt, fiert sau prajit)
- 1 lingura suc de lamaie dupa gust
- 1 lingurita coaja de lamaie
- 100 g crema de branza
- 2 linguri smantana
- sare dupa gust
- piper alb macinat dupa gust
- cateva fire ceapa verde pentru ornat
Mod de preparare
Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici se poate jongla cu cantitatile dupa gust
Se amesteca bine compozitia.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se lasa la frigider circa 15 minute, apoi se umplu cu compozitie barcute-coji speciale pentru aperitive, se servesc cu paine prajita sau paine neagra. Se orneaza cu ceapa verde taiata inele sau cu verdeta dupa bunul plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|