Pateuri cu Aperifrais
Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri 22 Feb 2014 | 3643 vizualizari
O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 22.02.2014, 23:20
Wow Lia! Arata perfect!
la 23.02.2014, 06:34
frumoase si gustoase
la 23.02.2014, 07:26
la 23.02.2014, 08:09
Frumoasa prezentare!
la 23.02.2014, 11:45
Ce frumusele!!
la 23.02.2014, 13:45
Simplu dar de efect aceste amuse-bouche cu care iti poti impresiona musadirii... Minunate !
la 23.02.2014, 14:18
foarte faine, bravoo, Lia!
la 23.02.2014, 15:34
la 23.02.2014, 17:44
Arata minunat!!!
la 23.02.2014, 19:03
Sunt fan foietaj, masline, rosii si branza - deci trebuie musai sa incerc reteta. Si, iaca, nu auzisem de Aperifrais - a trebuit sa dau sarci pe gugal Fain, fain.
COMENTEAZA