Pateuri cu Aperifrais

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
22 Feb 2014 | 3643 vizualizari

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 22.02.2014, 23:20
Wow Lia! Arata perfect!
la 23.02.2014, 06:34
frumoase si gustoase
la 23.02.2014, 07:26
la 23.02.2014, 08:09
Frumoasa prezentare!
la 23.02.2014, 11:45
Ce frumusele!!
la 23.02.2014, 12:29
la 23.02.2014, 13:45
Simplu dar de efect aceste amuse-bouche cu care iti poti impresiona musadirii... Minunate !
la 23.02.2014, 14:18
foarte faine, bravoo, Lia!
la 23.02.2014, 15:34
la 23.02.2014, 17:44
Arata minunat!!!
la 23.02.2014, 19:03
Sunt fan foietaj, masline, rosii si branza - deci trebuie musai sa incerc reteta. Si, iaca, nu auzisem de Aperifrais - a trebuit sa dau sarci pe gugal Fain, fain.
la 21.06.2021, 15:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking