Pateuri cu Aperifrais

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
22 Feb 2014 | 3621 vizualizari
Pateuri cu Aperifrais

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.

Ingrediente

  • Aluat foietaj (cam 1/2 pach-400g)
  • Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucati
  • Masline verzi – 12 bucati
  • Rosii cherry – 10 bucati
  • Ceapa verde – 1-2 bucati
  • Ulei de masline
  • Cimbru maruntit – 1-2 lingurite dupa gust
  • Sare, piper

Mod de preparare

1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.

2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).

3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).

4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.

5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.

6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza Delaco Aperifrais si vei avea un platou apetisant.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Aperifrais" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Postat de vio_dreams

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline asezam rosiile (ale mele au fost de la congelator). Batem ouale cu sarea si piperul.Adaugam faina treptat, pana se omogenizeaza.Adaugam laptele...

Citeste continuarea

Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Postat de merisor67

Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în 6-8 felii de 4-5 mm grosime și le așezăm pe suprafețe plane,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2014, 20:39
la 22.02.2014, 20:42
ce frumos le-ai ordonat pe farfurie.... si ce dezordine as provoca eu pe-acolo....
la 22.02.2014, 20:43
Ce frumusele sunt!Si foarte gustoase!
la 22.02.2014, 20:49
Rapid, gustos şi sănătos.
la 22.02.2014, 20:54
bune

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking