Pateuri cu Aperifrais

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
22 Feb 2014 | 3643 vizualizari
Pateuri cu Aperifrais

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.

Ingrediente

  • Aluat foietaj (cam 1/2 pach-400g)
  • Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucati
  • Masline verzi – 12 bucati
  • Rosii cherry – 10 bucati
  • Ceapa verde – 1-2 bucati
  • Ulei de masline
  • Cimbru maruntit – 1-2 lingurite dupa gust
  • Sare, piper

Mod de preparare

1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.

2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).

3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).

4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.

5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.

6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza Delaco Aperifrais si vei avea un platou apetisant.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Aperifrais" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ghebe

Postat de simona72

Tarta cu ghebe

Carnea fiarta o taiem bucatele si o rumenim usor in unt si ulei intr-o tigaie. Adaugam ciupercile taiate mai mare,lasam sa mai scada putin din apa lasata, adaugam pasta de ardei copt si iute,...

Citeste continuarea

Aperitiv terina de cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv terina de cascaval

Pregătim o tavă de chec pe care o tapetăm cu hârtie de copt. Cu cât tava este mai îngustă și mai înaltă, cu atât terina va fi mai aspectuoasă. A mea nu a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2014, 20:39
la 22.02.2014, 20:42
ce frumos le-ai ordonat pe farfurie.... si ce dezordine as provoca eu pe-acolo....
la 22.02.2014, 20:43
Ce frumusele sunt!Si foarte gustoase!
la 22.02.2014, 20:49
Rapid, gustos şi sănătos.
la 22.02.2014, 20:54
bune

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking