Pateuri cu carne

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2018 | 3491 vizualizari
Pateuri cu carne

Am terminat de facut pentru picnic. La una din tavi am patit ca Laurici, au iesit bronzate! :))) "picnicul bucatarasilor"

Ingrediente

  • 2 pachete aluat proaspat
  • 500g carne tocata amestec
  • 3 cepe
  • 2 oua
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingura pasta ardei iute
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 3 galbenusuri
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dezghetat.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute.

Se adauga carnea tocata, pasta de tomate si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama.

Se pune sare, piper, pasta de ardei si se lasa sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta.

Se lasa la racit.

Se amesteca cu ouale si mararul tocat si se potriveste de gust.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita de carne pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou.

Se presara cu mac sau susan.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Aluatul il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucatele potrivite. Le condimentam cu sare, piper, boia de...

Citeste continuarea

Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

Postat de ctlina

Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

Mărește foaia de foietaj de 1 sau 2 cm cu ajutorul unui rulou. Cu partea formei cu o stea, se taie 4 cercuri de aluat, apoi cu cealalta parte fără stea, se taie alte 4 cercuri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2018, 09:33
Foarte bune!
la 09.06.2018, 09:34
la 09.06.2018, 09:52
Bune!
la 09.06.2018, 09:53
foarte bune
la 09.06.2018, 10:01

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking