Pateuri cu carne - Somsa

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
1 Sep 2018 | 3739 vizualizari

Astazi este zi de sarbatoare nationala in Uzbekistan, se sarbatoreste independenta proclamata in 1991. Cu aceasta ocazie va propun un plat uzbek popular " Somsa ", cunoscut si sub numele de " Samosa " sau   " Sambusa " in alte regiuni. Simplu de facut si foarte bun. Va trebuie o carne proaspat tocata, de miel de preferinta. Eu am pus jumatate vita, jumatate miel.  Carnea de miel va da un parfum si un gust deosebit, va recomand sa puneti.  http://www.blogulluicatalina.com/2018/09/pateuri-cu-carne-uzbekistan.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 01.09.2018, 19:27
la 01.09.2018, 19:28
la 01.09.2018, 19:34
Foarte bune!
la 01.09.2018, 22:01
Sunt prezenta!
la 02.09.2018, 08:02
Bune!
la 02.09.2018, 11:10
la 02.09.2018, 11:17
Ce bune sunt!
la 02.09.2018, 22:40
Bune!
la 08.09.2018, 16:57
Imi plac! Le mananc mereu la festivaluri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking