Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2011 | 6119 vizualizari

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 28.02.2011, 13:04
ruxy...mersi ...tare as vrea o reteta de aia cm unt aluaturile din comert..c.are se desfac straturi si se topesc in gura
la 28.02.2011, 13:32
Modesto ! chiar is frumoase
la 28.02.2011, 14:13
Tare bine arata si de bune sunt sigura ca-s nemaipomenite!
la 28.02.2011, 14:58
Chiar ca sunt frumoase Ada...si cred ca bune..
la 28.02.2011, 16:34
la 28.02.2011, 16:54
la 28.02.2011, 18:42
ce bune or fi
la 28.02.2011, 19:19
ba arata fff binema m facut si eu vinerea trecuta ceva asemanator dar am folosit aluat de foietaj cumaprat,astea cred ca-s mai bune, mai consistente ale tale.
la 01.03.2011, 12:27
onesta...sunt frumaose..d.ar as fi vrut sa fie asa pufoase cum e aluatul din comert....
la 01.03.2011, 12:30
ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....
la 01.03.2011, 19:04
Sunt foarte bune
la 02.03.2011, 14:25
dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking