Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza
Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri 27 Feb 2011 | 6119 vizualizari
nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 28.02.2011, 13:04
ruxy...mersi ...tare as vrea o reteta de aia cm unt aluaturile din comert..c.are se desfac straturi si se topesc in gura
la 28.02.2011, 13:32
Modesto ! chiar is frumoase
la 28.02.2011, 14:13
Tare bine arata si de bune sunt sigura ca-s nemaipomenite!
la 28.02.2011, 14:58
Chiar ca sunt frumoase Ada...si cred ca bune..
la 28.02.2011, 18:42
ce bune or fi
la 28.02.2011, 19:19
ba arata fff binema m facut si eu vinerea trecuta ceva asemanator dar am folosit aluat de foietaj cumaprat,astea cred ca-s mai bune, mai consistente ale tale.
la 01.03.2011, 12:27
onesta...sunt frumaose..d.ar as fi vrut sa fie asa pufoase cum e aluatul din comert....
la 01.03.2011, 12:30
ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....
la 01.03.2011, 19:04
Sunt foarte bune
la 02.03.2011, 14:25
dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup
COMENTEAZA