Pateuri cu rosii si branza

Postat de Camy_gby in Aperitive / Garnituri
21 Mar 2016 | 3266 vizualizari
Pateuri cu rosii si branza

Ingrediente

Ingrediente aluat:

  • 1 cana apa clocotita
  • 3 cani faina
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • un praf sare

Ingrediente umplutura:

  • 3 rosii
  • 200 g branza dulce
  • 2 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

In apa clocotita se adauga zaharul, sarea si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa la odihnit 30 de minute.

Rosiile se taie felii. Branza se amesteca cu sarea, usturoiul trecut prin presa si verdeata. Eu am pus patrunjel tocat, dar merge foarte bine si cu marar sau orice alta verdeata e pe gustul vostru.

Jumatate de aluat se intinde intr-o foaie mare si subtire. Feliile de rosii se aranjeaza pe aluat nu mai aproape de 3 cm una de alta. Pe feliile de rosii se pune cate-o lingurita de umplutura.

Se intinde a doua foaie si se pune pe foaia cu umplutura. Cu un pahar se decupeaza pateurile dupa conturul fiecarei felii de rosie.

Pateurile se prajesc pe ambele parti in baie de ulei.

Pofta la pateuri!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateuri cu ciuperci

Postat de Marius_biker

Pateuri cu ciuperci

Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga mixul de ciuperci. Se gateste cateva minute, apoi se pune pasta de rosii, parmezanul, sare si piper. Aluatul de intinde si se taie in 4. Pe fiecare...

Citeste continuarea

Aperitiv pateuri cu carne

Postat de cristina1985

Aperitiv pateuri cu carne

Umplutura :Ceapa se toaca, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa pana devine alba ,apoi se pune apa si se fierbe 1 ora si 30 minute. Se presara sare,piper,cimbru uscat ,se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2016, 20:10
Ce bune sunt!
la 21.03.2016, 20:17
la 21.03.2016, 21:13
Arata bine!
la 21.03.2016, 21:37
la 21.03.2016, 22:23
Interesanta reteta

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking