Peltea de must
Postat de panacris in Dulceata / Gem 23 Sep 2012 | 6735 vizualizari
O peltea super aromata, degustata cu drag in zilele geroase de iarna!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 23.09.2012, 20:35
Sincer n-am făcut şi n-am mâncat peltea de must. Alte feluri de peltea da. Bănuiesc că-i de mare efect şi o să încercăm şi noi.
Bravo Cristina
la 23.09.2012, 20:35
te cred pe cuvant... n-am probat asa ceva niciodata.
la 23.09.2012, 20:37
interesant nici eu nu am vazut si nu am mancat
. Dar multe nu am mancat eu asa ca ..nu ma baga in seama
la 23.09.2012, 20:37
Chiar nu am degustat.Pare ceva interesant
la 23.09.2012, 20:41
Multumesc Padre! Cand ne intorceam de la tara, de cand zmeul cel mare are permis, eu stau pe scaunul din spate,
ca si doamna directoare, ma gandeam ce sa fac eu cu mustul adus,
, ca in afara de mine, un pahar, nu bea nimeni must. E pacat sa se strice1
Mi-a venit ideea "geniala" sa " comit" o peltea
Toata bucataria s-a umplut de o aroma deosebita de toamna-iarna( Sarbatorile de Craciun, vin fiert cu aroma de struguri, scortisoara, cuisoare
)
la 23.09.2012, 20:41
Draga mea te felicit ca ai facut asa ceva la noi aici pe langa Bucuresti la 20 km distanta pelteaua de care ai scris tu se chiama magiun de struguri pe care eu o savuram cu mare placere exact iarna cum ai zis,este o nebunie de buna si adevarat se aleg anumit soi de strugure nu oricare dar spre marea nemultumire a unora este ca iese doar o treime magiun si restul se scade la foc.Dar merita e super gustos si aromat
la 23.09.2012, 20:42
Multumesc, Mamaieelena
la 23.09.2012, 20:43
Bucatarasi, ma bucur, ca inca pot sa va surpind
la 23.09.2012, 20:46
Daca nu tu, atunci cine?
la 23.09.2012, 20:49
ce bun
la 23.09.2012, 20:52
Val
la 23.09.2012, 20:55
si mama face
la 23.09.2012, 21:02
ce idee interesanta!
la 23.09.2012, 21:05
nu stiu ce gust o fi avand,dar sigur e buna
la 23.09.2012, 21:06
Interesant
COMENTEAZA